Home

SA HEAT

BIOGRAPHY

Sahied Joemmanbaks en nog niet zo lang geleden bekend als DJ Sahied heet voortaan Sa Heat. Hij is geboren in Paramaribo, Suriname en groeide thuis op met de oldskool platenspeler.

Het entertainen en spelen van muziek zit in zijn bloed als je je realiseert dat hij uit een zeer muzikale familie van bandjes en dj’s komt.

Op 4-jarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland en kwam terecht in Den haag. Sinds de muzieklessen op de basisschool kwam hij in aanraking met muziek en al snel leerde hij verschillende Hindoestaanse en Nederlandse artiesten kennen, maar vooral Engels/Zuid-Amerikaanse muziek trok zijn aandacht.

Vanaf de middelbare school was hij altijd druk bezig met het verzamelen van muziek op lp, cassette en cd’s. Doordat hij met vrienden in aanraking kwam die dezelfde passies hadden, ging hij nog een stap verder en investeerde in apparatuur om zo voor familiefeestjes te kunnen draaien.

Nu draait hij nationaal en internationaal op de meest uiteenlopende feesten van grootschalige concept-evenementen tot een kleinschalig huiskamerfeestje. Niks is te gek voor deze dj en doet het met vol plezier.

Enkele jaren later is er ook besloten om veel meer samen te werken met andere artiesten, dj’s, zaalverhuurders, evenementenlocaties, weddingplanners en je kan het zo gek niet bedenken of hij staat er.

Download Presskit